Den 21/12 lanseras vår nya webb och våra nya planer inför 2020.

Registrera dig nu till vårt nyhetsbrev som ger dig förhandsinfo om nya Soul Train.

Du är också med och tävlar om en hytt för två inkl mat och dryck på vår kommande Soul Train Cruise. 

Vi bjuder dessutom på en länk till en unik Spotify-lista med våra DJ:s Disteli & Müllers skönaste förfest-låtar.

Åk med oss genom att fylla i dina uppgifter här: 

Jag vill åka med

Dragningen av vinnare sker 2020-01-20, och presenteras här och på våra sociala medier.

Soul Train After Work varje fredag:

Detta är Soul Train:

Den första discoklubben är enligt många The Loft i New York, som startades av David Mancuso 1970. Soul Train är ett berömt TV-program som sändes på TV i USA från 1971 till 2006, där alla stora soul-artister uppträdde inför en dansande publik.

Som en hyllning till detta startades Soul Train Sthlm 2010 på Nalen som en nattklubb och ett år senare, 2011 skapades AW-konceptet, vilket har startat en våg av efterföljare.

2012 flyttade Soul Train in på Café Opera och succén blev enorm. Varje fredag i snart åtta år har det varit fullt på dansgolvet när våra DJ’s Disteli & Müller skapar en härlig mix byggd på Soul, Funk, Disco & RnB från 1970 fram till idag.

På Soul Train Stockholm kan du beställa ett drinkbord för att säkra en bra plats, speciellt om du vill fira födelsedag eller annat du vill uppmärksamma. Maila till [email protected]

Soul Train finns även utanför Stockholm, i Västerås sedan januari 2015, i Umeå sedan i januari 2016, i Uppsala sedan september 2016.

Soul Train Cruise, som går av stapeln 3-4 gånger om året tillsammans med Birka Cruises, har sedan februari 2014 varit fullbokade och så där fantastiska som det blir när ett helt fartyg fylls med glada och dansanta gäster.

Välj i menyn ovanför för mer information.

Helgen börjar här