Laddar Evenemang

Soul Train Cruise #21 glittrar extra mycket för dig som älskar att dansa, festa och träffa härliga människor.

Tolka Discotemat, så har du chansen att vinna en hytt med mat/dryck på vår berömda Sommarkryss. Vi bjuder dig på 24 timmar av Dance Madness på en resa fylld av vänner, dans och glädje. Du festar på på det specialbyggda Soul Train-dansgolvet med magiskt glastak, rakt under under stjärnorna på däck 10. Här bjuder vi på Soul Train-musiken du älskar mellan 22.00-03.00 och som final den stora dag-festen dag 2 mellan 12.00-15.00.

I Nattklubben Backstage på däck 5 bjuder vi på fullt ös med skön dansmusik från våra gäst-DJ:s från Soul Train-klubbarna i landet mellan 16.00-04.00.

På allmän begäran återvänder vårt rockgolv i anslutning till Rom- och Whiskybaren på däck 6 mellan 19.00-01.00. En härlig röra av rock och pop får dig att återuppleva de bästa låtarna att både sjunga med och spela luftgitarr till.

Med på resan har vi som alltid Soul Trains grundare och DJ:s Disteli & Müller, ST Västerås egen Jay Wagner, ST Uppsalas Per Preinitz, vår underbara DJ-duo Maritza Pavlov och Jessica Lindberg och våra Rock-DJ:s Matts Lissjanis och Björn Lundberg.

Shopping, Spa, Tax-free, flera barer, Restauranger och Birkas kryssningsvärdar med Soul karaoke samt Soul Train Undercover Band finns alltid med ombord.

Soul Train firar 10-årsjubileum 2020, med över 750.000 gäster på klubbarna i Stockholm, Uppsala, Västerås, Umeå samt minifestivalen Soul Train in The Park och inte minst 20 utsålda kryssningar med Birka Cruises. Tack alla underbara gäster! Dance, Dance, Dance…